EVİNİZE HAK ETTİĞİ AKLI VERİN!

Evde daha fazla vakit geçirdiğimiz Cov-19 Pandemi sürecinde evdeki vaktinizi daha konforlu geçirin. Control4 ile Aydınlatmaları, Eğlenceyi, Güvenliği, İklimlendirmeyi, Perdeleri ve daha fazlasını otomatikleştirin

Control4® Akıllı Ev Sistemi


DETAYLI BİLGİ

SCREEN INNOVATIONS PROJEKSİYON EKRANLARI İLE TANIŞMAYA BEKLİYORUZ

Türkiye Distribütörü olduğumuz, ISS (Internatinal Space Station) da kozmonotların tek tercihi olan, yüksek ALR (Ambiance Light Rejecting) oranına sahip patentli Black Diamond ekran materyali ile "projeksiyon karanlıkta seyredilir" imajını yıkan, devrimsel ürünleri ile televizyonun yerine göz diken dev ekran keyfini kullanıcılarına sunmakta. Sizde evinizde, ticari işletmenizde ve ofisinizde büyük ve geniş ekranı seviyorsanız Screen Innovations Ürün Yelpazesini Keşfetmeye davet ediyoruz!!!

DETAYLI BİLGİ

ARTCOUSTIC DÜNYASINA HOŞGELDİNİZ...

Artcoustic, 1998'den beri benzersiz kalitede çığır açan hoparlörler tasarlamaktadır. Stüdyo kalitesinde ses çıkışını gerçek anlamda sunan tamamen özelleştirilebilir modüler hoparlörlerimiz titizlikle hazırlanmıştır ve her türlü iç mekanı tamamlamak için üretilmektedir. Şimdi Artcoustic Dünyası Talentum Teknoloji güvencesi ile Türkiye'de...

DETAYLI BİLGİ

AAVARA AV OVER IP ÇÖZÜMLERİ İLE KALİTE VE İŞLEVSELLİĞİ BİR ARADA SUNUYOR

Türkiye Distribütörü olduğumuz Aavara AV Over IP çözümleri ile 4K, HDR ve HDCP 2.2 çözünürlüğe kadar 64x64 AudioVideo Matrix, USB IP KVM, VideoWall çözümlerini bir kontrol ünitesine ihtiyaç duymadan ultra düşük gecikme süresinde yapan gelişmiş mimarisi sayesinde projelere esneklik kazandırmakta. Web arayüzü, 3rd party otomasyon sistemleri üzerinden ve IR uzaktan kumanda ile kontrol özellikleri benzersiz bir yönetim kolaylığı sunmakta. Projelerin değişmez üyesi olmaya aday Aavara AV Over Ip çözümü ile ilgili detaylı bilgi için bize ulaşın...

DETAYLI BİLGİ

#EvdeKalGüvendeKal Ama Sinemasız Kalma ;)

Cov-19 Pandemi sürecinde evinizde kendinize ait bir sinema oluşturun, keyifli anları sevdiklerinizle size özel bir ortamda hep beraber yaşayın. Screen Innovations'ın üst düzey ALR özellikli Black Diamond Ekranı ile mağara gibi karanlık odalar yerine ister aydınlık ferah bir alanda, ister klasik karanlık ortamda büyük ekran keyfinde film, oyun ve konserin keyfine varın. Dilerseniz Control4 ile tek tuşa basarak TV yada Projeksiyon açıldığı, filmin başladığı, ışıkların yavaş yavaş kısıldığı ve tüm multimedya cihazların ister çok şık kumanda veya dokunmatik ekranlarla, ister sesli komutlar ile kontrol edildiği daha konforlu bir alan oluşturun. Artcoustic hoparlörler ile filmin içinde sanki sizde filmde başrolde oynuyormuş gibi hissedin. Koltuğunuza kurulun, aileniz ile film keyfi yapmak hiç bu kadar keyifli, kolay ve konforlu olmamıştı...


DETAYLI BİLGİ

JUNG | MADE IN GERMANY

Jung, Alman teknolojisini ve kaliteden ödün vermeyen felsefesini, zerafet ile birleştirerek KNX otomasyon anahtarlarında ve priz gruplarında lüks ve konforu sunuyor. Her gün, JUNG gelen tüm siparişler için en ince ayrıntısına kadar hassas şekilde tasarlanmış anahtarlar üretilmekte. Kısmen el yapımı olan gerçekten benzersiz olan Jung ürünleri, yüksek kaliteli, şık anahtarlar ve çerçeveler olarak kendilerini her evin, her otelin, her ofisin, her yatın iç mekanına zarif ve lüks dokunuşlar ile entegre eder.

DETAYLI BİLGİ

Hi-Fi VE Hi-RES SES KAYNAĞI İLE ODADAN ODAYA SES SİSTEMİ ÇÖZÜMLERİ

Eğer müzik dinleyicisiyseniz veya seste mükemmelliği istiyorsanız, müzik hayatınızda önemli bir yere sahipse en gelişmiş Hi-End stereo sistemleri ile Hi-Res ses kaynağı ile istediğiniz oda da müzik dinleyebildiğiniz hatta istediğiniz odaları ve bölgeleri birleştirerek tek bir bölge gibi müziğinizi dinliyebildiğiniz farklı alternatifli çözümlerimiz mevcut bulunmakta. Sizlere ihtiyacınız olan en iyi ses sistemini Dünya'nın en önde gelen markaları ile sunuyoruz.

DETAYLI BİLGİ

AKILLI YAT / TEKNE ÇÖZÜNLERİ

Karada olduğu kadar denizdede eğlence, konfor, işlevsellik ve kolay kontrol şart olduğunu düşünüyorsanız Control4 ile hazırladığımız çözümlerimize bir gözatın.

DETAYLI BİLGİ

AKILLI TOPLANTI ODASI ÇÖZÜMLERİ

Şirketlerin kartviziti niteliğindeki Toplantı Odaları; şirket misafirlerin, çalışılan firma yöneticilerinin kabul edildiği ve üst düzey yöneticilerin ve şirket çalışanlarının ortak paylaşımda bulunarak yoğun olarak kullnadıkları şirket mekanlarıdır. Hemen hemen her firmada bulunan Toplantı Odalarında günümüzde teknolojiyi etkin bir şekilde kullanmak verimlilik, konfor ve prestij açısından büyük önem arz etmekte.

DETAYLI BİLGİ

AC INFINITY ULTRA SESİZ FAN SİSTEMLERİ

AC Infinitiy AV Receiver lar başta olmak üzere ısı üreten elektronik koponentlerin daha verimli çalışması için ultra sesiz çalışan dekoratif ve işlevsel fan sistemleri üreten Amerika menşeili bir markadır. Tüm ürünlerine Türkiye'de Talentum Teknoloji güvencesi ile ulaşabilirsiniz. 

DETAYLI BİLGİ

Lenkeng

LENKENG'in Pro-AV ürün yelpazesi (video iletimi ve KVM serileri dahil) video ile ilgili uygulamalar için size çok sayıda esnek entegre çözüm sunar. RS-232, IR, EDID, POE, HDCP gibi mevcut tüm HDMI video sinyalleri için uyumluluk, 4K'ya kadar çözünürlükler, kapsamlı ses desteği ve LENKENG ipcolor'a özel teknolojiler ile dünya çapındaki kullanıcılara en üst düzey görsel deneyimi sunmayı taahhüt ediyoruz. Lenkeng Türkiye Distribütörü Talentum Teknoloji olarak, tüm Lenkeng ürünleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

DETAYLI BİLGİ

Sevdiğin markaları sistemine ekle

Control4 yüzlerce güvenilir üreticinin yaklaşık 8,000 den fazla ürünü ile birlikte çalışmaktadır; sevdiğiniz favori ürünlerinizin sistemizle çalışacağına emin olabilirisiniz.

Bütün Partnerler
Bize whatsapp ile yazabilirsiniz.
Whatsapp iletişim hattı
Akıllı Ev Sistemleri
İletişim Departmanı